Tänään oltiin Lillin kanssa Niihamassa agiliitämässä kahden startin verran. Maxi3:set oli mukavasti aamupäivällä ja vielä peräkkäin. Maneesin pohja oli pehmeä ja tasainen. Maksien päivä alkoi Jalosen Karin tuomaroimalla agilityradalla. Rata oli mukavan vauhdikas ja sujuva. Lilli kulki varsin mukavasti radan alkuosan. A:lla sitten tuli taas tyypillinen "killuminen" A:n harjalla ja tähän tuhlaantui varmaan 5 sekuntia. Tämän jälkeen oli hankalahko kepeillevienti. Itse kepit sujui hyvin, mutta keppien lopussa oli tarkoitus valssata ja tässä kohtaa olin myöhässä enkä valssannutkaan... No, jäin sitten vääärälle puolelle pituutta ja omat pasmat meni vähän sekaisin. Lilli pyörähti pituuden jälkeen, mutta Jalonen ei armollisesti antanut kieltoa. Puomi sujuikin sitten yllättäen varsin mainiosti ja Lilli tuli koko matkan alastuloon asti.  Puomin jälkeinen takaakierto tuli alas, kun en ohjannut sitä huolellisesti vaan "heitin"  Lillin takaakiertoon. Loppu osa radasta sujui mallikkaasti. Tuloksena 5 ja aikavirhettä +1.99.

Toinen rata oli Heidi Viitanieman käsialaa. Tämäkin rata oli varsin mukava, vaikka koiraa pitikin pitää kädessä tällä radalla tarkemmin. Heti alussa oli kimurantti 4 hypyn yhdistelmä, josta Lilli tiputti 3 hypyn, joka oli takaakierto. Valssasin tämän hypyn edessä, enkä liikkunut riittävästi pois Lillin tieltä. Alunperin olin suunnitellut tekenväni poispäinkäännöksen 4 hypylle, mutta jotenkin vain löysin itseni valssaamasta 3 hypyn jälkeen...  Tämän jälkeen itseltäni tippui hieman haskat tiskiin ja tuloksena oli hylly puomin jälkeisestä hyppyneliöstä. Täysin ohjaajan piikkiin menevä hylly. Tälläkin radalla puomi sujui hyvin, mutta A:lla tuli taas sama "killuminen". Radan jälkeen kuulin vielä, että 1 hyppy oli myös tullut alas...

Kaikkiaan radat sujui mukavasti ja Lilli kulki varsin hyvin molemmilla radoilla, vaikka nollat jäikin tänään saavuttamatta. Kunhan kontaktit saadaan kuntoon, näyttää meno jo ihan hyvältä. Ensi viikonloppuna sitten Turkuun yrittämään uusia nollatuloksia!

Samaisissa kisoissa maxi2:ssa Pekka ja Spot ottivat nollavoiton ja saivat näin ollen menolipun kolmosluokkaan. Onnea!