Aamulla kukon laulun aikaan pakkasin tavarat ja koiran autoon ja käänsin nokan kohti Turkua. Luvassa oli ATT:n kisat kolmosluokille ja Lillin olin ilmoittanut kaikkiin kolmeen starttiin. Tuomarina toimi jälleen Marjo Heino.

Ensimmäisellä radalla oli ilmeisesti hieman alkukankeutta vielä ilmassa ja tuloksena 20 virhepistettä, aika -1.76. Kepeille ohjaamisessa valuin taas liian lähelle keppejä. Lilli haki kyllä kepit, mutta kääntyi minua kohti, kun leikkasin liian jyrkästi takana. Tässä tuli kosketus, josta ekä vitonen radalla. Keppien jälkeinen takaakierron rima tippui takajalalla. Lisäksi tuli vielä yksi rima, joka oli putken jälkeen. Tässä kohtaa tein hypyn taakse valssia ja tätä Lilli ei kestänyt. Viimeinen vitonen napsahti vielä A:n kontaktilta, kun en ollut oikein enää mukana ohjauksessa edellä tulleiden virheiden takia.

Toisella radalla meno oli huomattavasti parempaa, mutta harmillisesti saatiin vitonen A:n kontaktilta. Itse luulin, että Lilli otti kontaktin, mutta ei sitten ilmeisesti ottanutkaan. Täytyis olla kyllä tarkkana noitten kontaktien kanssa, kun ne on ihan turhia virheitä. Edelleen niitä täytyy vaan vahvistaa, koska vieläkin Lilli tuppaa "killumaan" A:n harjalla. Muuten rata sujui varsin hyvin. Aika -3.82, sijoitus 22.

Viimeisellä radalla ensimmäiset 3 hyppyä tuotti taas päänvaivaa ohjaajalle. Ensin kaksi hyppyä hieman vinossa linjassa, jonka jälkeen kolmas hyppy poikittain edellisiin nähden. Kolmas hyppy takaakiertona ja siitä 90asteen kulmassa seuraavalle hypylle. Ohjaus meni mielestäni ihan hyvin ja Lilli otti kolmannen hypyn mielestäni ihan kohtuullisessa linjassa. Rima napsahti kuitenkin ihan reilusti alas. Lisäksi saatiin yksi kielto putkelta, kun en ohjannut riittävästi, vaan Lilli pääsi arpomaan putken ja puomin välillä. Ja vielä muurilta lensi palikkat alas huonon linjan takia. Tuloksena siis 15, aika -3.00.

Kaikkiaan täytyy kuitenkin olla tyytyväinen, vaikka nollat jäi taas saavuttamatta. Lilli kulki kaikilla radoilla hyvin ja on koko ajan mukavasti kuulolla. Vielä kun sain nuo kontaktit (puomi ja erityisesti A) kuntoon ja vähän varmuutta hypyille (esim. takaakierrot ja ohjaajaa kohti ulevat hypyt), niin oltais varsin hyvällä mallilla. Nyt annetaan ajassa aika paljon tasoitusta kontakteilla ja lisäks hypyt on kyllä tosi herkällä, jos niihin liitty jokin vaikea ohjaus... Lisää treeniä siis vaan!

Nyt tuleekin kisoissa vähän taukoa. Juoksunkin pitäis alkaa joulukuun aikana, joten voipi olla, että seuraavan kerran päästään kisaileen vasta helmikuulla.