TamSK järjesti sunnutaina agilitykisat Niihaman maneesilla ja kaikille luokille oli tarjolla kaksi agilityrataa. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun kisoja käytiin kahdella radalla ja tuomaroimassa oli yhteensä neljä eri tuomaria. Tuttuja oli paikan päällä hirvittävä määrä. Ykkösluokassa Minna ja Milli onnistuivat B-radalla tekemään nollatuloksen ja samalla saivat menolipun kakkosluokkaan. Onnea! Kakkosissa Kati ja Rimma menivät varsin vauhdikkaasti, mutta nollia ei tällä kertaa valitettavasti tullut.

Kolmosten radoilla tuomareina toimivat Anne Huittinen (A-rata) ja Sari Mikkilä (B-rata). Molemmat radat olivat sopivan haastavia, mutta sujuvia. Maksikoiria oli ilmoitettu molempiin startteihin 67kpl eli aikas moiset karkelot olikin kyseessä. A-radalla tehtiin Lillin kanssa mukavan sujuva ja tarkka suoritus. Harmillisesti toisena esteenä olleen pituuden viimeinen palikka oli kaatunut ja siitä 5 virhepistettä. Kontaktit oli taas hirmu hitaat ja varsinkin A:n kontaktilla syy oli täysin minun. Lilli pääsi etenemään A:lle niin vauhdikkaasti, että jäin jälkeen ja paniikissa karjaisin "ODOTA". No, Lillihän jähmettyi siihen A:n harjalle ja jäi siihen kökkimään. Siinä meni sitten useampi sekunti, kun maanittelin sitä alas sieltä... Puomi oli parempi, mutta edelleen liian hidas sekin...   Voiton tällä radalla vei Jukka ja Hello Kitty, kolmanneksi tulivat Pekka ja Minni. Jari ja Laki tekivät hienon radan, mutta harmillisesti puomilta kontaktivirhe. Olli ja Pyry sortuivat kontaktivirheen jälkeen hyllyyn.

Toisella radalla oli teemana takaakierrot ja pakkovalssit. Rata vaikutti haastavalta ja koiraa piti pitää aika tiukasti kädessä läpi radan. Lillin kanssa rata meni hyvin siihen asti, kunnes itse törmäsin keppeihin ja Lilli ajautui siksi väärälle puolelle, josta aiheutui tietysti kielto... No, loppu rata menikin sitten tosi mallikkaasti ja kaikki "vaikeat" hyppykuviot meni loistavasti. Ainoastaan keinun jälkeen ollut kärkihyppy tuli alas, kun en ohjannut Lilliä tarpeeksi pitkälle. Eli koira siis meni varsin mallikkaasti, mutta ohjaaja onnistui pilaamaan hyvän radan... Tälläkin radalla kontaktit olivat hitaat, vaikkakin hieman edellistä rataa paremmat. Ollille ja Pyrylle hylly, kun Olli törmäsi hyppyyn ja siiveke siirtyi. B-radallakin voiton vei Jukka ja Hello Kitty, toisena Kim ja Max, kolmantena Carita ja Vau.

Kaiken kaikkiaan iahn mukavat radat ja koira kulki hyvin. Tästä on hyvä taas jatkaa... Seuraavissa treeneissä harjoitellaan sitten ohjaajien liikkumista ilman koiraa, ettei ihan valtoimenaan törmäillä itse esteisiin!!!