Aamulla suunattiin nokka kohti Turkua Ollin ja Pyryn kanssa. Liedossa oli tarjolla kolme starttia 3-luokille. Maksit oli sijoitettu mukavasti keskelle päivää ja kaikki startit oli peräkkäin. Kisat aloitettiin hyppärillä, jonka tuomaroi Henri Luomala. Rata oli mukavan tuntuinen, mutta ensimmäiset kolme estettä tuntui hyvin hankalilta heti rataantutustumisessa. Alussa oli kaksi suoraa hyppyä, joiden jälkeen piti heittää koira puolittaiseen takaakiertoon  ja jatkaa hypyltä täysin vastakkaiseen suuntaan. No, suunnitelma oli hyvä, mutta toteutus jäi vähän vaillineiseksi... Ennen kolmatta hyppyä meille tuli totaalinen törmäys ja tässä yhteydessä kielto. Tämän jälkeen ohjaaminen oli aika huonoa ja kepeiltä tuli kielto myöhemmässä vaiheessa rataa. Positiivista oli, että kaikki ns. vaikeat kohdat meni ihan mallikkaasti lukuunottamatta alun hyppyjä. Tuloksena oli 10 ja aika -0.53 sijoitus 18. Olli ja Pyry onnistuivat tällä radalla ja tekivät nollan ajalla -1.07, sijoitus 9. Soilelle ja Tinkalle tuli harmillinen vitonen, kun Soile törmäsi putkeen ja siitä kosketusvirhe.

Toinen rata oli agilityrata ja se oli myös Luomalan käsialaa. Rata oli mukavan haastava, mutta sujuva. Tällä radalla onnistuttiin Lillin kanssa pitkästä aikaa ja tuloksena oli tämän sm-kauden ensimmäinen nolla! Aika oli -5.73 ja sijoitus 7. Muuten rata sujui varsin mallikkaasti, mutta kontakteilla Lilli jäi seisoskelemaan ja varsinkin A:lla meni useampi sekunti hukkaan. Realistinen aika olisi ollut -11s tienoilla kunnon kontakteilla. No, pääasia oli kuitenkin nollatulos, koska viimeinen nolla oli toukokuulta... Tällä radalla Ollille ja Pyrylle 10, kontaktivirheet molemmilta kontakteilta. Soilelle ja Tinkalle vitonen yhden kiellon seurauksena.

Päivän viimeisenä koitoksena oli vuorossa Sami Topran tuomaroima agilityrata. Rata oli teknisesti kohtuullisen helppo, mutta silti nollatuloksia tuli yhteensä vain yhdeksän. Suurimmat paineet olivat jo menneet edellisen radan nollatuloksen myötä ja  rata sujuikin kaikkiaan hyvin, vaikka kontakteilla viivyttiinkin taas liian kauan. Tosin kyllä nämä jälkimmäisen radan kontaktit oli huomattavasti paremmat kuin edellisellä radalla. Radasta selvittiin ilman virheitä, joten tulokseksi toinen nolla ajalla -4.05, sijoitus 6. Voittajalle hävittiin reilut neljä sekuntia. Tämä siis tarkoittaa, että tuplanolla ensi vuoden sm-kisoja varten on nyt hankittu!!! JEE! Ollille ja Pyrylle taas 10, virheet kontakteilta. Eli kontaktiharjoittelua tiedossa seuraavissa treeneissä...

Kaikkiaan kisat sujui varsin mukavasti. Aikataulut pitivät hyvin ja peräkkäin olevat maksiradat tuntuivat varsinaiselta juhlalta. Myös ATT:n uusi halli oli varsin hieno. Toistekin siis varmasti tullaan! Nyt vain treenaamaan lisää, jotta loputkin sm-nollat saadaan haalittua kasaan. Kiitos Ollille ja Soilelle kisasaurasta! Myös tuttuja ausseja oli paikalla, mutta nollat jäi tänään ainakin Jaanalta&Doomilta ja Annelta&Stellalta saamatta.