Tänään tokoiltiin Lillin kanssa toisessa voittajan kokeessa Eteläpuistossa. Ilma oli pilvinen ja välillä ripsautti vähän vettäkin. suurimmat sateet oli onneksi jo ohi, kun voittaja-luokka starttasi. Tuomarina toimi Salme Mujunen ja harjoitusarvostelijana Johanna Nyberg.

Kokeeseen lähdettäessä fiilis oli hyvä. Aamulla oli tehty pieni tokotreeni, jossa oli ruutua, luoksetuloa, perusasentoja sekä liikkeestä istumista. Treenit meni hyvin ja vähän salaa jo toivoin ykköstulostakin kokeesta.

Liikejärjestyksenä oli "normaali" järjestys, joka alkoi paikallamakuusta ja päättyi kauko-ohjaukseen. Paikallamakuun jälkeen oli seuraaminen, liikkeestä istuminen ja luoksetulo. Toisessa osassa oli sitten kaikki loput liikkeet.

Tässä meidän rivi:                                                                                                                                                    Paikallamakuu 10
Seuraaminen 10 (Se oli oikeesti hienoa!!!)
Istuminen 0 (Liian nopea "istu"-käsky, koira tulkitsi "seis" ja jäi seisomaan)
Luoksetulo 7,5 (pysähtymiset turhan hitaat ja 3. välin ravasi hitaasti)
Ruutu 5 (Ensimmäisellä ruutuun-käskyllä teki pienen pyrähdyksen ja haukkui ja palasi takaisin luokseni, toisella käskyllä meni ruutuun, pysähtyi ja meni maahan kahdella eri käskyllä, loppu sujui moitteettomasti)
Hyppynouto 8,5 (teki saalishypyn kapulalle mentäessä ja loppuasento himpun vino)
Metalli 9 (Joutui etsimään kapulaa, luoksetulo tästä johtuen aika hidas)
Tunnari 9 (Toi oikean hienon työskentelyn jälkeen! Miinusta hitaasta luoksetulosta)
Kaukot 7,5 (Jouduia antamaan kaksi tuplakäskyä, Lilli oli jotenkin jo aika puhki)
Kokonaisvaikutus 10 Nauru

Yht. 241pistettä, II-tulos ja 2.sija.

Ei siis jäänyt kovin kauas tuo ykköstulos... Kokonaisuuteen olin tosi tyytyväinen. Koira toimi iloisesti ja innokkaasti. Ensi kerralla en hetsaa koiraa ihan niin paljon ruutua varten ja liikkeestä istumisessa annan paremman käskytyksen ja voin ehkä jopa kurkata menikö istumaan. Luoksetuloa ja noutojen minua kohti tulevaa osuutta edelleen reenattava! Eiköhän se ykköstulos sieltä vielä joku kaunis päivä tule! Cool