Mukavan keväisessä säässä aukesi Vapun jälkeinen sunnuntai ja matkasimme Kuninkaanniemen Johannan kanssa aussiemestaruuskisoihin Seinäjoelle. Matkassa mukana oli tietysti Lilli ja Jossun lainakoirana Nemo (Hazelmoor Handy Hammer).

Ensimmäisen radan oli tehnyt Esa Muotka. Rata oli mukavan sujuva ja kohtalaisen helppo. Nollatuloksia taisi tulla yhteensa 8kpl. Lillin kanssa onnistuimme radalla muuten hyvin, mutta sekä A:n että puomin kontaktit hypättiin törkeästi yli. Liekö taas ohjaajan jännitys aiheuttanut erilaisen ohjauksen, johon koira reagoi tekemällä myös erilailla. Radalta siis 10, aika ihan mukava -9.42. Tosin kärjlle jäätiin n. 5sekuntia. Jossu ja Nemo onnistuivat taituroimaan tältä radalta nollan ajalla -9.58, sij. 6. Samalla he olivat kolmantena aussien mestaruuskisassa Fain ja Elsan jälkeen. Salmelan Jarin Rockylle tuli harmittava vitonen tältä radalta.

Jälkimmäinen rata oli hyppäri Sari Mikkilän käsialaa. Päivän sana tällä radalla oli valssi/takaaleikkaus ja niitä kyllä piisasi niin, että useilla koirakoilla meno ei ollut kovinkaan sujuvaa. Nollia tuli yhteensä kuitenkin peräti 12kpl. Nemo ja Jossu menivät radalla ensin ja tekivätkin hienon nollan ajalla -2.74. Ja, kun Fai ja Elsa tekivät radalla virheitä, oli Nemon aussiemestaruus varmistettu! Hyvä Jossu ja Nemo! Nauru Lillin kanssa onnistuttiin myös tällä radalla ja pitkästä aikaa tehtiin nollarata ajalla -4.42, sijoitus 5. Pari pitkää kaarretta tuli, mutta pääasia oli, että koira pysyi hyvin hallinnassa koko radan! Ja jopa Jossun mielestä meidän rata oli hieno! Palkinnoksi hienosta nollasta ostin Lillille vaaleanpunaisen Wubban! Kieli ulkona 

Myös Jari ja Rocky-pappa tekivät hyppäriltä nollan ajalla -2.79, sij. 9, pari sadasosaa Nemoa nopeampana... Näin ollen he sijoittuivat aussiemestaruuskisassa kolmanneksi Nemon ja Elsan jälkeen. Lillin kanssa oltiin yhteistuloksissa neljänsiä.

Kotimatkalla oltiinkin sitten jossun kanssa yhtä hymyä.